Методичні рекомендації щодо проходження тренерської практики для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» : метод. рек. - Шутка, Г. І.; Артюх, В. М.; Сопіла, Ю. М.; Стахів, М. М. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2021)
Тренерська практика - необхідний етап у підготовці майбутніх фахівців фізичного виховання та спорту. Вона проходить в умовах максимально наближених до справжніх умов майбутньої професійної діяльності, спрямована на практичне пізнання закономірностей і принципів професійної діяльності та сприяє інтеграції знань, отриманих здобувачами вищої освіти під час теоретичного навчання.
Keywords: фізична культура і спорт; тренерська практика