Біохімія з основами фізичної та колоїдної хімії : посіб. для лаб. роб. - Уклад. : Грабовський, С. С.; Федець, О. М.; Галяс, Є. М.; Верес, О. Є.; Возна, І. М.; Курляк, І. М.; Заяць., О. І. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Посібник для лабораторних робіт з дисципліни “Біохімія з основами фізичної та колоїдної хімії” для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 162 Біотехнології та біоінженерія
Keywords: біологічна хімія; фізична хімія; колоїдна хімія