Роль менеджера в управлінні туристичним підприємством : кваліф. роб. ... бакалавра з туризму - Антонюк, І. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
У роботі розглянуто значення, ролі та функції менеджера в туристичних підприємствах. Узагальнено особливості менеджерської праці в туризмі. Проаналізовано значення та поведінка менеджерів з точки зору працівників. Виявлено недоліки та ідентифіковано сучасні виклики в туристичному менеджменті. Обґрунтовано систему оцінювання роботи менеджера в туризмі на основі сформованих критеріїв. Запропоновано ключові елементи портрету сучасного менеджера в туризмі.
Keywords: туризм; туристичне підприємство