Логістичний менеджмент : метод. рек. для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня денної форми навчання зі спеціальності 073 “Менеджмент” (скорочена форма навчання) - Колодійчук, В. А. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2022)
В умовах глобалізації світової економіки та інтеграції вітчизняного виробництва у світовий економічний простір, усе більше українських підприємств починають проявляти зацікавленість до логістичних концепцій і методів. Однак на практиці існує гострий дефіцит у фахівцях, які б не тільки мали досвід практичної діяльності, а й володіли фундаментальними знаннями логістики.
Keywords: менеджмент