Лабораторний практикум з фізики (з основами біофізики) : навч. посіб. - Укладач. : Коструба, А. М.; Саварин, В. І.; Вихрист, О. М.; Яцик, Б. М. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2023)
У посібнику зібрано і описано основні профілюючі лабораторні роботи з усіх розділів фізики, що відповідають діючим навчальним програмам. Вступ знайомить здобувачів вищої освіти з методами обробки експериментальних даних. Кожна лабораторна робота містить теоретичну частину, опис експериментальної установки і методику вимірювань, порядок виконання роботи та запитання для самоконтролю.
Keywords: фізика; біофізика