Макроекономіка : методичні рекомендації для написання курсових робіт для студентів спеціальності 051 «Економіка» ОС «Бакалавр» денної та заочної форм навчання - Гримак, О. Я.; Бричка, Б. Б. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
У відповідності з до навчальними планами передбачено написання курсових робіт з курсу “Макроекономіка”. Метою виконання курсових робіт є поглиблення і закріплення студентами теоретичних і практичних знань, оволодіння методологією дослідження та розвиток навиків самостійної творчої роботи.
Keywords: макроекономіка