Проблеми реалізації прав людини і громадянина в умовах воєнного стану : матеріали Круглого столу - Коверко, Ю. А. ред. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
Незважаючи на те, що права людини гарантовані міжнародними угодами, вони під час збройних конфліктів підпадають під багато обмежень.
Keywords: права людини в умовах воєнного стану; права людини