Проблеми цивільного права і процесу : метод. реком. - Уклад. : Стасів, Н. С.; Уклад. : Мелех, Б. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Метою вивчення навчальної дисципліни «Проблеми цивільного права і процесу» є досягнення всебічного глибокого розуміння здобувачами вищої освіти природи і суті цивільно-правових відносин, засвоєння теоретичних положень науки цивільного права і процесу, формування відповідних професійних компетенцій щодо правильного застосування отриманих знань та правових норм при вирішенні конкретних завдань. В підручнику надано методичні рекомендації для виконання практичних робіт та самостійного вивчення дисципліни здобувачам другого (магістерського) рівня вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Право».
Keywords: цивільне право, цивільний процес, цивільно-правові відносини