Формування суспільно-владної взаємодії в забезпеченні галузі охорони здоров’я у період пандемії COVID-19 - Стецик, Н. Р. (My University, 2021)
У сфері охорони здоров'я основним завданням є забезпечення прав на отримання послуг, забезпечення їх доступності незалежно від соціального статусу одержувача послуг та місця його проживання. Для забезпечення цього права в Україні проводиться ціла низка комплексних заходів: забезпечення продуцентів послуг фінансуванням у межах цільових державних програм, оснащення найновішим високотехнологічним медичним обладнанням, впровадження цифрових та збережених здоров'я технологій, створення якісно нової організації надання послуг на основі державноприватного партнерства, а також масштабний розвиток інформаційнокомунікаційного забезпечення послуг з охорони здоров'я.
Keywords: COVID-19; охорона здоров’я; публічне управління