Дослідження асертивності в організації часової перспективи здобувачів вищої освіти : ст. - Смолінська, О. і ін. (ВД "Гельветика", 2024)
Метою емпіричне дослідження й теоретичне обгрунтування асертивності здобувачів вищої освіти у організації структури часової перспективи. Обгрунтовано, що асертивність у структурі часової перспективи є гнучкою і конструктивною стратегією і тактикою поведінки, яка відображає життєву позицію та супроводжується часовими децентраціями у формі домінуючих уявлень про психологічне майбутнє і психологічне минуле, що відображається у поточний момент часу.
Keywords: навчально-професійна підготовка,студенти, університет, інтерналізація, локус-контролю часова децентрація.