Основи сенсорного аналізу : метод. вказ. - розроб. : Ціж Б. Р., Чохань, М. І. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
В даних методичних вказівках детально висвітлений теоретичний і практичний матеріал за вибраними темами навчальної дисципліни «Основи сенсорного аналізу». Це допоможе студентам успішно самостійно засвоїти всі передбачені теми і використати це на лабораторних заняттях та контроль-них заходах.
Keywords: сенсорний аналіз