Управління якістю продукції молокопереробних виробництв : навчально-методичний посібник - Гачак, Ю. Р.; Цісарик, О. Й.; Сливка, М. І. (My University, 2023)
Посібник містить інформацію по виконанню вимог щодо розробки та використання системи управління безпечністю харчових продуктів на підприємствах молокопереробної галузі. Враховуючи поширеність в Україні систем управління безпечністю харчових продуктів відповідно до вимог стандарту ДСТУ ISO 22000:2007, авторами наведені приклади реалізації принципів НАССР в рамках ДСТУ I SO 22000:2007.
Keywords: молокопереробні виробництва