Агротуризм: організаційно-економічні засади розвитку : моногр. - Липчук, B.; Липчук, Н. (Сполом, 2008)
В монографії розглядаються сутність, передумови та чинники розвитку агротуризму, обґрунтовуються перспективи та шляхи ефективного ведення агротуристичної діяльності.
Keywords: агротуризм; туризм