Мікроспорія котів (обгрунтування протигрибкового засобу «Мікромар» та імуностимулятора «Біоглюк» в системі лікувальних і профілактичних заходів) : дис. ... д-ра філософії галузі знань 21 «Ветеринарна медицина» - Мартинів, Ю. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
Дисертаційна робота присвячена розробці ефективних засобів для комплексного лікування мікроспорії у котів, обгрунтування протигрибкового засобу «Мікромар» та імуномодулятора «Біоглюк» в системі лікувальних і профілактичних заходів.
Keywords: мікроспорія у котів; протигрибковий засіб «Мікромар»; імуномодулятор «Біоглюк»