Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з навчальної дисципліни «Oснови виробництва продуктів оздоровчого призначення» для студентів факультету харчових технологій та біотехнології за спеціальністю 181 «Харчові технології» - (:unkn) unknown (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2020)
Аналіз напрямів розвитку харчової індустрії показує, що існує широкий спектр проблемних питань в області підвищення якості і розширення асортименту продукції, ефективності технологічних процесів виробництва, освоєнні нетрадиційних джерел сировини, функціональних і біологічно активних добавок, підвищенні соціально-економічної ефективності виробництва.
Keywords: харчові продукти; оздоровчі продукти; виробництво харчових продуктів