Інформаційно-комунікаційні технологїі в освіті - Кіндрат, О.; Смолінська, О. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
У статті аналізується стан використання сучасних інформаційних технологій на підприємствах. Існуючі умови ринкового середовища вказують на те, що підприємство знаходиться під постійним впливом факторів, пов’язаних з розвитком технологій, що спрощують роботу з великим обсягом інформації. Інтенсифікація інноваційних процесів, розвиток інформаційних технологій значно скорочують час на збір і обробку інформації.
методичні розробки тем для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти ОПП «Освітні, педагогічні науки»
Keywords: інформаційно-комунікаційні технологїі; інформаційні технології