Системна оптимізація територіально-управлінських трансформацій у контексті політики децентралізації в Україні - Черник, А. В. (My University, 2021)
Сучасні економічні умови, формування яких пов'язане з трансформацією соціально-економічних процесів, формуванням нового технологічного укладу за принципового та технологічному відставанні систем управління виробничоторгівельними організаціями різних галузей економіки, вимагає розробки нових децентралізації, що дозволяють підвищити їх ефективність. Сформовані шаблони децентралізації, що активно використовуються в аналогових економічних умов, що не відповідають вимогам цифрової економіки, де ключову роль відіграють клієнтські мережі, цифрові платформи, нові канали комунікацій, а також технології, що радикально модифікуються управління.
Keywords: Публічне управління; територіально-управлінських трансформація