Методичні вказівки щодо проходження навчальної практики з дисципліни «Паразитологія та інвазійні хвороби тварин» для здобувачів другого (маґістерського) рівня вищої освіти спеціальності 211 «Ветеринарна медицина» - Данко, М. М.; Стибель, В. В.; Юськів, І. Д.; Сварчевський, О. А.; Тафійчук, Р. І.; Соболта, А. Г.; Прийма, О. Б.; Мазур, І. Я.; Федорович, О. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2023)
Мета практики: Закріпити теоретичні знання і набути навичок з діагностики, лікування, профілактики гельмінтозних, протозоозних, акаріозних та ентомозних інвазій тварин, птиці і риб у господарствах (клініках) різних форм власності.
Keywords: паразитологія; інвазійні хвороби