Розроблення технології кефіру з пюре селери : ст. - Цісарик, О. Й.; Мусій, Л. Я.; Дроник, Г. В.; Драч, М. П.; Сливка, І. М. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2022)
Розробка нових видів функціональних продуктів харчування – актуальний напрямок розвитку харчової галузі на теперішній час. Метою роботи було розробити технологію, дослідити властивості та показники якості кефіру з використанням пюре селери. Експериментальні дослідження органолептичних, фізико-хімічних та мікробіологічних показників кефіру проводилися у лабораторії кафедри технології молока і молочних продуктів.
Keywords: кефір; пюре селери; селера