Застосування інструментів мерчандайзингу як засіб стимулювання збуту продукції в ритейлі продовольчими товарами : ст. - Струк Наталія Романівна, Н. Р.; Карпій Олена Петрівна, О. П. (ВД "Гельветика", 2024)
Метою дослідження є характеристика особливостей застосування інструментів мерчандайзингу як засібу стимулювання збуту продукції в ритейлі продовольчими товарами. Доведено, що поява та інтеграція сучасних інструментів мерчандайзингу у роздрібну торгівлю продовольчими товарами зробили революцію у способах збуту та продажу продуктів. Визначено, що інструменти мерчандайзингу є невід'ємними компонентами про сування та продажу продукції, що є найважливішою сполучною ланкою між рітейлерами та споживачами. Встановлено ключові сучасні інструменти мерчандайзингу в системі стимулювання збуту продукції. Пред ставлено процес застосування інструментів мерчандайзингу для стимулювання збуту продукції в ритейлі про довольчими товарами. Визначено, що впровадження сучасних інструментів мерчандайзингу в продуктовому рітейлі надає позитивний та суттєвий вплив на стимулювання реалізації продукції.
Keywords: мерчандайзинг, маркетингові інструменти, збут продукції, продовольчі товари