State regulation of the development of corporate social responsibility in the transformation type countries in Eastern Europe : ст. - Parubchak, I.; Radukh, N. (House of Polonia University "Educator", 2019)
Метою дослідження є дослідження процесів формування корпоративної соціальної відповідальностів країнах трансформаційного типу Східної Європи та вивчення перспектив розвитку соціально-відповідального інвестування на основі вивчення світового досвіду в галузі корпоративної відповідальності та практик її реалізації суб"єктами її господарювання у світі.
Keywords: корпоративна соціальна відповідальність,інвестиції, стратегія, трансформація, країни Східної Європи