Ветеринарні заходи у молочному скотарстві з профілактики акушерських хвороб корів - Завірюха, В. І.; Стефаник, В. Ю.; Кудла, І. М.; Костишин, Є. Є.; Дмитрів, О. Я.; Кава, С. Й.; Івашків, Р. М.; Кацараба, О. А.; Івахів, М. А.; Басараб, Т. П. (My University, 2018)
Аналіз результатів диспансеризації у молочному скотарстві свідчить, що у різних регіонах України, а саме Західному, Північному, Центральному причини, які призводять до розвитку клінічних ознак багатьох терапевтичних хірургічних та акушерських хвороб є подібними або часто ідентичними, тому між незаразними хворобами корів існує спільний патогенетичний механізм розвитку.
методичні рекомендації для спеціалістів та студентів спеціальності 211 « Ветеринарна медицина »
Keywords: акушерські хвороби корів; молочне скотарство