Методичні рекомендації для вивчення дисципліни «Мікроекономіка» (для студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 073 «Менеджмент») - Вислободська, Г. П.; Бричка, Б. Б. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2022)
Предметом вивчення навчальної дисципліни є діяльність окремих економічних одиниць і структур, пов'язана з досягненням ефективного використання обмежених ресурсів для найкращого задоволення потреб у життєвих благах.
Keywords: макроекономіка