Гігєна та санітарія харчових виробництв - Вороняк, В. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2013)
У навчально-методичному посібнику викладено основні питання санітарно-гігієнічного контролю мікрокліматичних умов виробничих приміщень, оцінки якості питних і стічних вод, методи їх очистки та знезараження, визначення санітарного стану об’єктів ветсаннагляду та проведення санітарних заходів на підприємствах харчових виробництв з метою одержання безпечної та якісної продукції.
навчально-методичний посібник для підготовки фахівців з напряму 6.091709 „Харчові технології та інженерія” ОКР „Бакалавр”
Keywords: харчові виробництва; санітарно-гігієнічний контроль; харчові технології та інженерія; переробні підприємства