Технологія кормів і кормових добавок : навч. метод. посіб. - Півторак, Я. І.; Саламаха, І. Ю. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2023)
Навчально-методичний посібник з навчальної дисципліни „Технологія кормів і кормових добавок» для підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) освітнього рівня спеціальності 204 - „Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва».
Keywords: технологія кормів; кормові добавки