Менеджмент стартапів : навч. посіб. - Гобела, В. В.; Леськів, Г. З. (Львівський державний університет внутрішніх справ, 2024)
Запропоновано ґрунтовне керівництво з розвитку стартапів, починаючи від пошуку ідей та їх оцінки до виведення продукту на ринок. Висвітлено ключові аспекти успішного стартапу, зокрема різні бізнес-моделі, стратегії маркетингу, формування клієнтської бази та використання соціальних мереж. Розглянуто джерела фінансування, інноваційні підходи до співпраці з інвесторами та методи ефективної презентації проєкту. Наведено низку рекомендацій щодо створення команди та управління стартапом задля досягнення успіху.
Keywords: стартап, менеджмент стартапів