Паразитофауна фермерських благородних оленів (Cervus elaphus) у Західному Поліссі України : ст. - Гунчак, Ю. Р.; Юськів, І. Д.; Гутий, Б. В. та ін. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2022)
Формування паразитофауни диких копитних та контроль за спричинюваними ними захворюваннями є важливим ветеринар-ним заходом при вирощуванні оленів. Метою дослідження було проведення моніторингових досліджень на ураженість паразитами благородних оленів (Cervus elaphus) за промислового вирощування під час акліматизації у Західному Поліссі України.
Keywords: Cervus elaphus; олені; паразитофауна; інвазія; гельмінти