Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв : метод. вказів. - уклад. Сварчевська, О. З. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Практичні заняття з дисципліни «Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв» є важливим етапом навчального процесу, що дозволяє вдосконалювати теоретичну й практичну підготовку здобувачів вищої освіти. Практичні роботи виконуються відповідно до навчального плану підготовки бакалаврів денної та заочної форми навчання спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія.
Keywords: біотехнологічне виробництво