Організація наукових досліджень та інтелектуальна власність : метод. реком. - упоряд. ..Сварчевська, О. З; Штапенко, О. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
Метою викладання навчальної дисципліни «Організація наукових досліджень та інтелектуальна власність» є формування у здобувачів вищої освіти систематизованих знань про методологічні й методичні основи наукових досліджень, в т. ч. в галузі біотехнології та біоенергетики і розвиток навичок ведення науково-дослідницької роботи та управління інтелектуальною власністю, стратегічного управління процесом створення та розповсюдження нововведень, забезпечення інтелектуального і соціального розвитку особистості шляхом засвоєння нею правових та економічних аспектів проблем інтелектуальної власності.
Keywords: наукові дослідження; інтелектуальна власність