Методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня освітньої програми «Менеджмент організацій та адміністрування» за спеціальністю 073 «Менеджмент» - Парубчак, І. О. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2021)
Обов’язковим елементом успішного засвоєння навчального матеріалу дисципліни «Публічне управління та адміністрування» є самостійна робота студентів з вітчизняною і зарубіжною спеціальною літературою з питань менеджменту, економіки, теорії, методології і практики проведення наукових досліджень у галузі туризму й індустрії гостинності. Самостійна робота є основним засобом оволодіння навчальним матеріалом у час, вільний від нормованих навчальних занять, тобто лекційних і практичних занять (аудиторної роботи).
Keywords: публічне управління; публічне адміністрування