Технології харчових виробництв : навч. посіб. - Михайлицька, О. Р.; Деркач, І. М.; Сливка, Н. Б.; Гачак, Ю. Р.; Білик, О. Я. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2021)
У навчальному посібнику викладено основи технології харчових виробництв. Подано характеристику сировини, описано загальні технологічні операції, наведено основні параметри і режими технологічних процесів виробництва продуктів харчування.
Keywords: харчові виробництва