Методичні рекомендації щодо проходження педагогічної практики для здобувачів вищої освіти освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 017 «Фізична культура і спорт» : метод. рек. - Семенів, Б. С.; Шутка, Г. І.; Артюх, В. М.; Стахів, М. М. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2021)
Педагогічна практика - необхідний етап у підготовці майбутніх фахівців галузі «Фізична культура і спорт». Вона проходить в умовах максимально наближених до справжніх умов майбутньої професійної діяльності, спрямована на практичне пізнання закономірностей і принципів професійної діяльності та сприяє інтеграції знань, отриманих здобувачами вищої освіти під час навчання у закладі вищої освіти.
Keywords: фізична культура і спорт; педагогічна практика