Основи проєктування у біотехнологічній галузі : метод. вказ. - уклад. : Михайлицька, О. Р.; Сливка, Н. Б.; Наговська, В. О. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Методичні вказівки призначені для самостійної роботи здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 162 Біотехнології та біоінженерія ОПП «Біотехнології та біоінженерія». Розглянуто загальні положення для виконання самостійної роботи, подано методичні вказівки до вивчення тем, тестові завдання. До кожної теми додані запитання для самоперевірки.
Keywords: проєктуавння; біотехнологічна галузь