Науковий вісник ЛНУВМБ імені С. З. Гжицького. Серія : Економічні науки. 2024. Т. 26, № 103 - (:unkn) unknown (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2024)
Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія: Економічні науки входить до “Переліку наукових фахових видань України” – категорія “Б”, в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук у галузі економічних наук, спеціальності 051 – економіка (остання перереєстрація згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1017 від 27 вересня 2021 р.).
Keywords: економічні науки