Менеджмент і маркетинг у рибництві : навч.-метод. посіб. - Сенечин, В. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2022)
Менеджмент та маркетинг – основні важелі виробничо-комерційної діяльності, що вимагає високого професіоналізму персоналу, оскільки ефективне перманентне функціонування системи менеджменту і маркетингу передбачає широке панорамне бачення та інформаційну базу. Управління трудовим ресурсами, організація технологічних процесів, частка ринку, рівень і темпи зростання обсягу продажу, прибуток, конкурентоспроможність – головні складові менеджменту і маркетингу.
Keywords: менеджмент у рибництві; маркетинг у рибництві