Генетика тварин : навч. посіб. (лекційний курс) - Кропивка, Ю.; Боднарук, В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2023)
У навчальному посібнику подаються матеріали лекційного курсу з дисципліни «Генетика тварин»: цитологічних і молекулярних основ спадковості; закономірностей успадкування ознак при статевому способі розмноженні; генетики статі та успадкування ознак зчеплених зі статтю; хромосомної теорії спадковості; імуногенетики; генетичних основ стійкості тварин до захворювань; варіаційної статистики; генетики популяцій та інших питань генетики. Також до кожної теми наведені питання для самоконтролю і список рекомендованої для вивчення літератури.
Keywords: генетика тварин