Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Сільськогосподарські науки. 2023. Т. 25, № 98 - (:unkn) unknown (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2023)
Серія: Сільськогосподарські науки входить до “Переліку наукових фахових видань України” (категорія Б), в яких можуть публікуватися результати ди- сертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук у галузі сільськогосподарських наук (остання перереєстрація згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1301 від 15 жовтня 2019 р.).
Keywords: сільськогосподарські науки