Цистицеркоз бовісний і целюлозний : метод. вказ. до лаб. занять - Стибель, В. В.; Данко М. М.; Юcьків I. Д.; Мазур І. Я.; Сварчевcький O. A.; Тафійчук P. I.; Соболта A. Г.; Прийма O. Б.; Федорович O. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2024)
У методичних вказівках подано теоретичну частину до лабораторного заняття за темою «Цистицеркоз бовісний і целюлозний» з дисципліни «Паразитологія та інвазійні хвороби тварин». На початку кожної теми вказано мету, міжпредметні зв´язки, забезпеченість та унаочнення заняття. Детально розписано зміст всіх елементів заняття (пояснення та виклад нової теми з ілюстраціями; хід виконання лабораторної роботи; систематизація і узагальнення знань) та їх тривалість. Окремо додається перелік основною та рекомендованої літератури.
Keywords: цистицеркоз бовісний; цистицеркоз целюлозний