Теоретико-методичні основи фізичної реабілітації/терапі і дітей шкільного віку з бронхолегеневими патологїями : монографія - Івасик, Н. (ЛДУФК, 2018)
У монографії розкрито сучасний підхід і погляди науковців- практиків щодо фізичної реабілітнції/тсряііії дітей із бронхолегеневими захворюваннями в Україні та Європейського респіраторного й Американського торакального товариств, подано стислу характеристику бронхолсгснепих захворювань, механізмів дихальної недостатності при респіраторних патологіях.
Keywords: фізична реабілітація дітей; бронхолегеневі захворювання у дітей; реабілітація дітей