Вплив кормів з підвищеним рівнем протеїну в складі раціону на м’ясну продуктивність свиней : кваліф. роб. бакалавра - Телегіна, Н. О. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи було дослідити поживну цінність зерносумішей у раціонах молодняку свиней на базі господарства, а також оцінити рівень споживання кормів, їх витрати на одиницю приросту живої маси, інтенсивність росту, відгодівельні показники піддослідних тварин та економічній ефективності проведених досліджень.Для зниження собівартості свинини доцільно використовувати зернові культури власного виробництва (пшеницю, жито, ячмінь, овес, кукурудзу), змішуючи їх у оптимальних пропорціях, розроблених у ході дослідження.
Keywords: корми, протеїн, м"сна продуктивність, молодняк свиней, інтенсивність росту