Методи розведення. Складання схем схрещування та вирахування частки спадковості у нащадків : метод. вказ. - Музика, Л. І.; Боднар, П. В.; Кропивка, Ю. Г.; Оріхівський, Т. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2020)
Методи розведення – це система підбору тварин для спаровування з урахуванням їх видової, породної та лінійної належності для вирішення певних племінних та користувальних завдань.
Keywords: розведення сільськогосподарських тварин; розведення тварин; основи тваринництва