Науковий вісник ЛНУВМБ імені С.З. Ґжицького. Серія: Ветеринарні науки. 2023. Т. 25, № 110 - (:unkn) unknown (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького, 2023)
Scientific Messenger LNUVMB. Series: Veterinary sciences, 2023, vol. 25, no 110 2 Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького. Серія: Ветеринарні науки входить до “Переліку наукових фахових видань України” (категорія Б), в яких можуть публікуватися результати дисертаційних робіт на здобуття наукових ступенів доктора і кандидата наук у галузі ветеринарних наук (остання пере- реєстрація згідно з наказом Міністерства освіти і науки України № 1301 від 15 жовтня 2019 р.). Свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації серія КВ № 14133–3104 ПР від 11.06.2008 року.
Keywords: ветеринарні науки