Англійська мова для правників : підручник для студентів відділення правознаство - Падура, М. Ф.; Череповська, Т. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2009)
Підручник складено відповідно до програми з англійської мови для немовних вищих навчальних закладів за професійним спрямуванням (правознавство). Складається з текстів на загально побутову тематику (25 % матеріалу) та адаптованих текстів з різних галузей права (75 % матеріалу), лексико-граматичних вправ, граматичного довідника, списку найуживаніших нестандартних дієслів, мовних ситуацій, текстів для домашнього читання у двох частинах та англо-українського словника юридичних термінів.
English for Lawyers
Keywords: англійська мова