Історія мисливства та рибальства Долинського повіту кінця ХІХ – початку ХХ ст. - Проців, О. Р. (My University, 2016)
У монографії проаналізовано розвиток мисливства у Долинському районі починаючи з середини ХІХ століття. Досліджено діяльність громадських мисливських організацій Галичини та, зокрема, Лисовицького мисливського товариства. Висвітлено гуманітарні, економічні, організаційні аспекти діяльності товариства. Розглянуто економічні аспекти мисливства у Долинському повіті, проведено їх порівняльний аналіз із сучасним веденням мисливського господарства.
Keywords: Мисливство; Рибальство