Проблеми землекористування в агротуристичних господарствах : ст. - Липчук, В. В.; Липчук, Н. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2023)
Агротуризм є однією форм туризму в сільській місцевості, а також способом диверсифікації діяльності господарюючих тут сільськогосподарських суб’єктів. Агротуристичні господарства – це один з видів селянських господарств, які займаються сільським господарством і одночасно надають туристичні послуги.
Keywords: агротуризм