Управління доходами підприємств ресторанного бізнесу : кваліф.роб. ... бакалавра - Жук, С. Р. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
У кваліфікаційній роботі розглянуто роль ресторанного бізнесу в економіці та його особливості. Визначено сучасні економічні проблеми розвитку підприємств ресторанного бізнесу. Виявлено та систематизовано найбільш досліджені практики управління доходами у ресторанному бізнесі. Визначено основні виклики у впровадженні та сприйнятті практик управління доходами. Досліджено показники оцінки ефективності управління доходами підприємств ресторанного бізнесу.
Keywords: ресторанний бізнес, управління, доходи, бронювання, ціноутворення