Моделювання та масштабування біотехнологічних виробництв у системі GMP : метод. вказ. - Уклад. Штапенко, О. В. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2024)
Дисципліна «Моделювання та масштабування біотехнологічних виробництв у системі GMP» спрямована на вивчення сучасних вимог до планування, проєктування та експлуатації експериментальних та промислових біотехнологічних виробництв.
Keywords: біотехнологічні виробництва