Англо-український словник термінів ветеринарної медицини English Ukrainian Dictionary оf Veterinary Terms - (:unkn) unknown (ФОП Корпан Борис Іванович, 2022)
Ветеринарна медицина на сьогодні стрімко розвивається, виникають нові напрямки та поглиблюються знання в уже існуючих. У зв’язку з чим необхідність обміну інформацією є актуальною, не лише між вітчизняними, а й зарубіжними колегами. Усе частіше у даній галузі з’являється спеціалізована література, книги, підручники та періодичні видання іноземними мовами, зокрема англійською.
Keywords: словник; англійська мова професійна