Роль агротуризму у сталому сільському розвитку : кваліф.роб. ... бакалавра - Корній, Ю. А. (Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького, 2025)
Запропонована бакалаврська робота вивчає перспективи та роль агротуризму у сталому сільському розвитку. Виділені теоретичні засади сутності агротуризму та його впливу на сталий розвиток сільських територій. Визначено роль сталого сільського розвитку у формуванні агротуризму. Проаналізовано та обґрунтовано впливи, можливості та перешкоди розвитку агротуризму. Розроблено перспективи формування політики агротуризму у сільських громадах.
Keywords: сільське господарство, туризм, розвиток, дестинація, сталість