Бруцельоз (діагностика, біопрепарати, профілактика та боротьба) : метод. вказ. - Кісера, Я. В.; Божик, Л. Я.; Мартинів, Ю. В. (ЛНУВМ та БТ імені С. З. Ґжицького, 2021)
Бруцельоз – хронічне інфекційне захворювання, яке проявляється абортами, ендометритами, артритами, бурситами, порушенням відтворювальної функції тварин.
Keywords: бруцельоз